Cart0Item(s)

U hebt niets in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.

Trae-Lyx parketlak Zijdeglans

Beschrijving

TRAE LYX PARKETLAK is een waterverdunbare lak met een zeer hoge slijt- en stootvastheid. Hierdoor is de lak bijzonder geschikt om parket, houten vloeren, trappen, deuren en betimmeringen voor lange tijd te verzegelen. TRAE LYX PARKETLAK is een glasheldere blanke lak, die door de unieke samenstelling niet vergeelt. De kleur van het hout zal na de behandeling met TRAE LYX PARKETLAK nagenoeg niet veranderen. De lak is vrijwel reukloos.


TRAE LYX PARKETLAK is leverbaar in hoogglans, zijdeglans. 

Beschikbaarheid: In voorraad

Normale prijs: € 33,96

Special Price € 24,17 Incl.BTW

* Verplichte velden

Normale prijs: € 33,96

Special Price € 24,17 Incl.BTW

Details

Trae Lyx Parketlak is een kras- en slijtvaste 1 componentenlak op basis van polyurethaan. Deze parketlak geeft een helder resultaat, vergeelt niet en is licht chemicaliën bestendig. Trae Lyx Parketlak is zeer makkelijk te verwerken, sneldrogend en vloeit goed uit
 

Waar is Trae Lyx Parketlak toe te passen?

Trae Lyx Parketlak is toe te passen op harde houten vloeren en trappen waar een 1 componenten lak is gewenst. Voor intensief gebruik raden wij 2 componenten parketlak aan zoals Trae Lyx Projectlak.
 

Handige tips voor het verwerken van Trae Lyx Parketlak

Voordat u Trae Lyx Parketlak aanbrengt moet u er voor zorgen dat de hardhouten ondergrond droog, schoon was- en vetvrij is. Bestaande laklagen goed mat schuren. De parketlak goed gelijkmatig verdelen. Om een duurzame bescherming op te bouwen voor uw parketvloer dient u minstens 3 lagen Trae Lyx Parketlak aan te brengen met een verbruik van 10 -12 m2 per liter.
 

Onderhoud uw Trae Lyx Parketlak vloer goed!

Om de parketvloer goed te onderhouden dient u Trae Lyx Onderhoudsmiddel te gebruiken.

  1. Schrijf de eerste review van dit product

Schrijf uw eigen review

Only registered users can write reviews. Please, log in or register