Cart0Item(s)

U hebt niets in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.
  • Drost Devetaal Afbijt Drost Devetaal Afbijt

Drost Devetaal Afbijt

Beschrijving

Pasteus afbijtmiddel met snelle en effectieve werking. Bevat geen zuren of logen en is onbrandbaar.
De kleur van gangbare edele houtsoorten wordt niet aangetast.
Geschikt voor het verwijderen van de meeste soorten verf, beits en vernislagen op hout, metaal, steenachtige materialen etc.

Beschikbaarheid: In voorraad

Normale prijs: € 27,28

Special Price € 20,46 Incl.BTW

* Verplichte velden

Normale prijs: € 27,28

Special Price € 20,46 Incl.BTW

Details

Devetaal Afbijt, een zeer pasteus krachtig afbijtmiddel voor exterieur gebruik.

Toepassing:
geschikt voor het verwijderen van de meeste soorten verfbeits en vernislagen buiten, op hout, metaal, steenachtige materialen etc.
Devetaal Afbijt verwijdert snel en krachtig watergedragen- en alkyd coatings, sierpleisters, anti-fouling, vernissen, lijmen en graffiti van bijna alle oppervlakten. Toepasbaar op alle houtsoorten en metaal (behalve aluminium). Bij het afbijten van natuurlijke houtsoorten treden geen verkleuringen op. Plastics zullen in het algemeen aangetast worden. Aanbevolen wordt om bij kunststof ondergrond vooraf te testen op een onopvallende plaats.

Gebruik
Voor gebruik van Devetaal Afbijt delen die niet behandeld moeten worden afdekken, zodat deze niet worden aangetast. De loszittende verflagen vooraf verwijderen. Breng het afbijtmiddel met een kwast, roller of spatel in een dikke laag aan. Voor gebruik altijd eerst beginnen met een klein stukje om te testen. Bij gebruik van een kwast raden wij een kwast met natuurlijke haren aan. Sommige kunststof kwasten worden door het afbijtmiddel aangetast. Nylon daarentegen wordt niet aangetast. Afbijtmiddel moet voldoende dik aangebracht worden, zodat deze laag dikker is
dan de te verwijderen verflaag. Devetaal Afbijt, aangebracht op verf of pleisterwerk, zal inweken in de verf of het pleisterwerk, dus wanneer de verf of het pleisterwerk wordt verwijderd, zal ook het gebruikte afbijtmiddel verwijderd worden. Na het afbijten zal de verf of het pleisterwerk samen met de afbijt afgevoerd moeten worden volgens de lokaal geldende richtlijnen. In de praktijk zal er
dan geen afbijtmiddel worden gemorst op de grond of op andere plekken.

Applicatie:
Kwast/roller of spatel

  1. Schrijf de eerste review van dit product

Schrijf uw eigen review

Only registered users can write reviews. Please, log in or register