Cart0Item(s)

U hebt niets in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.

Verzending

Heeft u uw bestelling voor 14:00 uur geplaatst, dan streven wij er naar dat uw bestelling dezelfde dag al wordt verzonden
( i.v.m. extra drukte kan het soms 1 dag langer duren in het zomerseizoen ).
U kunt tijdens het bestellen ook een andere bezorgdag(en) opgeven. De bezorgdagen zijn dinsdag t/m zaterdag. U kunt aangeven of op uw eigen adres wilt laten bezorgen of op een alternatief adres, zoals uw werkadres. Betaalt u de order vooruit via uw bank? Dan leveren wij de bestelling na ontvangst van betaling. Dit kan 1 tot 2 werkdagen duren.


Al uw bestelde producten worden vanaf €50,00 gratis bij u thuis bezorgd. Onder dit bedrag rekenen we een vaste vergoeding van €5,95 per bestelling.


Bij Verfdirect.nl kunt u zelf bepalen hoe u een pakket in ontvangst wilt nemen.Uw bestelling wordt bezorgd door PostNL op werkdagen tussen 09.00 en 21.30 uur en op zaterdagen overdag. Als u niet thuis bent bij de eerste bezorging zal het pakket een dag later voor de 2e keer worden aangeboden.

Tijdstip van bezorging
Wij kunnen u via Post NL zelf een bezorgdag en tijd selecteren. Wel ontvangt u voor 23:00 uur op de avond vóór de bezorgdag een e-mail met daarin een Track&Trace code. Op deze manier kunt u bekijken rond welk tijdstip uw pakket de volgende dag wordt aangeboden.


Wat te doen als u niet thuis bent
Als u niet thuis bent dan wordt het pakket bij uw buren aangeboden. Mocht u niet thuis zijn of wilt u liever niet dat uw pakket bij de buren wordt bezorgd dan volgt er een 2e bezorgpoging. Als de aflevering van het pakket niet mogelijk was dan kunt u deze binnen 3 weken afhalen bij het postkantoor.


De leveringsbetrouwbaarheid van PostNL in 2013 was 96% binnen 24 uur.