Cart0Item(s)

U hebt niets in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.

Mensen willen kleuren toegepast zien welke ze mooi vinden. Omdat dit, door het gebruik van kleurenmengmachines, ook mogelijk is, is de verkoop van verf in standaard kleuren veel minder geworden. Als verffabrikant en aanbieder van een kleurenmengsyteem heb je dan o.a. de volgende uitdagingen: hoe duurzaam is de kleur en de glans; hoe nauwkeurig is de kleur; hoeveel verschillende soorten verf kunnen er met de machine gekleurd worden en hoe snel is de kleurformuleservice als een kleur niet bekend is.

Drost heeft een zeer modern en uniek kleurenmengsysteem ontwikkeld. Dit bevat 3 verschillende pasta types te weten:

 

 

1. Alkyd pasta’s 
 
 o.a. voor oplosmiddelhoudende lakken
 
2. Waterverdunbare pasta’s     
          
o.a. voor muurverven en waterverdunbare lakken 
 
3. Universele pasta’s
 
 laaggeconcentreerde pasta’s voor de “finetuning” als
ondersteuning voor zowel de alkyd als de waterverdunbare pasta’s


 

o.a. voor oplosmiddelhoudende lakken
o.a. voor muurverven en waterverdunbare lakken
laaggeconcentreerde pasta’s voor de “finetuning” als
ondersteuning voor zowel de alkyd als de waterverdunbare pasta’s

Ook de hoeveelheid aan te kleuren basisverven is erg groot zoals o.a. grondlakken, hechtprimers, aflakken, latex muurverven, metallic verven, schoolbordenverf, krijtverven, kalkverf, metaalverf, Epoxy coatings en vloerverven.

De basisverven beginnen vaak al in verpakkingen vanaf 0,5 liter zodat er geen onnodige verf aangekleurd hoeft te worden.

Bij de keuze van de pigmenten is niet alleen gekeken naar goed dekkende kleuren maar ook naar optimale kleurechtheid. Het is van groot belang dat een hoogglanslak zo lang mogelijk zijn glans behoud en dat kleuren niet snel vaal worden.

Door de keuze van de pasta’s kenmerkt Drost kleurmix 2015 zich als: zeer universeel (veel soorten verf kunnen direct in de gewenst kleur geleverd worden); de kleurenbibliotheek bevat meer dan 10.000 kleuren zodat vrijwel elke gevraagde kleur direct geleverd worden; door de regelmatige update met nieuwe formules is het systeem zeer compleet; er wordt gekozen voor de beste pigmenten.

En mochten er nog kleuren zijn die niet in de database staan dan beschikt Drostcoatings over een snelle kleurenservice die u deze alsnog kan bezorgen.